Årets Julekoncert i Blåvand 2024
Zenobia er klar til årets julekoncert i Oksby Kirke i Blåvand

Vi stepper op ved årets julekoncert 2024 i Blåvand og får igen en unik magisk oplevelse i vores skønne kirke.
Zenobia er veletablerede fortolkere af den danske sang-, salme- og visetradition og de tre kvinder har spillet hundredvis

af koncerter siden 2007

Trioens koncerter er musikalske oplevelser, bundet sammen af fortællinger om sangene, refleksioner om at leve et liv i nutiden med et soundtrack af gamle ord og toner, og om balancen mellem fornyelse og bevarelse.

En fælles tone De tre kvinder, alle oprindeligt fra området nær Egtved i Jylland, har den danske sangskat med hjemmefra. De har fra starten suppleret hinandens musikalske særkender fornemt, og har siden trioens start skabt en fælles tilgang til musikken og teksterne og dermed skabt Zenobias særlige tone.

 

Udgivelser

Danish Music Award til årets folk-sanger Trioens jubilæumsår, 2017, blev rundet af med, at sangerinden Louise Støjberg modtog en Danish Music Award som ’Årets Folk Sanger 2017’, for sit arbejde med Zenobia og ‘en særlig fin kontakt til publikum og sin evne til både at være poetisk ... og rå, når det skal være’.

Hvem har ikke beundret Louise Støjberg på scenen i Mariehaven – både som en fantastisk solist og som backup til et utal af dygtige kunstnere.

 

Oplev Zenobia live
Zenobia besøger årets julekoncert. Publikum kan glæde sig til en engagerende fortælling om tre musikere, der er rundet af den danske sangs ord og toner, og som nu selv væver deres liv og musik ind og ud af traditionen.

 

Trioen er forrygende til at skabe et intenst musikalsk rum mellem sig selv og publikum, og de formår at gøre deres optrædener både nærværende og underholdende.