Blåvand har brug for din hjælp

Blåvand bobler og med mange spændende aktiviteter foran sig i 2023.
Det kræver lidt flere hænder til disse spændende opgaver - kom med på holdet!

Gravel Challenge Blaavandshuk

I weekenden d. 5. - 7. maj 2023 og årene fremover er vi vært for et stort cykelevent af international niveau. Et event som vil give masser af byliv og aktivitet ud i det skønne landskab. Læs meget mere om Gravel Challenge Blåvandshuk her

Meld dig ved at udfylde nedenstående formular og tryk send. Alternativ er du ALTID velkommen til at kontakt eventkoordinator Peter Nielsen på nr. 51 90 37 25 eller på mail peter@petern.dk

 

"Spørg ikke, hvad Blåvand kan gøre for dig
- men hvad du kan gøre for Blåvand"

Skraldebanden

Fortalt af Johannes Jensen fra Blåvand

Vi var en lille flok, der var færdig på arbejdsmarkedet, Vel nok en 8 – 10 stykker.

Vi var af den opfattelse, at der ofte flød med papir og øldåser m.m. i Blåvand by, derfor startede vi med indsamlingen af diverse efterladenskaber og det har vi så gjort siden.

Vi mødes ca. 10 gange om året efter behov.

Et par er flyttet fra byen og andre er kommet til, så på nuværende tidspunkt er vi 14 der tager turen i hele byen plus et godt stykke af de forskellige sideveje.

Derudover tager vi den hele vej fra FYRET delt ud til omfartsvejen. Det er absolut vor opfattelse at det bliver taget godt imod både af lokalbefolkningen og turisterne.

Vi bliver ofte passet op af turister som roser os meget. Handels og erhvervsforeningen påskønner det også meget, det udmønter sig i, at de inviterer til en julefrokost hvert år.

Mødestedet er ved BORGERHUSET, hvor vi starter med en lille éen til halsen. Det er ret så hyggeligt, der er jo også noget socialt i det.

Julepynt

Julepyntning er en naturlig del af Blåvand og det kommer jo ikke af sig selv. 

En lokal familie har påtaget sig opgaven at sætte det store træ op på torvet samt ved indgangspartiet til Blåvand. Skøn at den opgave bare afsat og vi alle kan glæde sig over det i juletiden.

 

Sommerhusbureuaerne`s servicemedarbejder stiller sig også til rådighed for Blåvand ved at sikre de over 70 juletræer igennem byen samt ikke mindst de 110 julehuer på byens varetegn - nemlig de 110 fyrtårne. 

"Kom med på Blåvand holdet"

Vi vil så gerne være flere - vi sætter pris på hjælp, men altid på din primis. Intet er for lidt....

 

Udfyld formularen til højre og vi er i gang!

Opstilling/nedtagning af telte - afspærring m.m.
Beværtning hjælpere/ryttere
Administration - nummerudlevering o.l.
Løbende oprydning - affald
Må vi spørge dig om anden konkret opgave?
Skraldebanden
Julepyntning
Flyers uddeling til omdeling i butikker m.m.
Ved arrangementer i byen
Andet