Mangler du et godt job - måske vi har det i Blåvand?

I Blåvand Ho Erhverv tilbyder at videre give din interesse for et job til alle vores medlemmer, som der mangler medarbejdere.  Udfyld blot formularen - så er vi i gang!

Butik
Cafe - Restaurant
Servicevirksomhed
Håndværker
Heltid
Deltid
Ungarbejder

  VELKOMMEN TIL JOBBØRS

BLÅVAND -HO ERHVERV

Har du lyst til at arbejde i et spændende bymiljø med internationalt snit. Vi er et stort turist område, som giver mange jobmuligheder og der er altid en mulighed for et godt job.

Ligesom alle vores servicevirksomheder efterspørger naturligvis også fagfolk til at løse spændende opgave i et område med stor investeringslyst.

I Blåvand Ho Erhverv hjælper vi vores medlemmer med aktivt at skabe arbejdskraft til Blåvand og indgå partnerskabsaftale til gavn for vores medlemmers udfordringer.  

 Vi vil løbende opdaterer jobmuligheder her....

Se eksempler på aktuelle job muligheder

Meny Blåvand

Vil du tjene lidt ekstra penge i weekenden, så mangler de her tre tosser nye kolleger! Bliv en del af vores fantastiske, unge team her i MENY Blåvand og vær med til at give vores kunder den bedst mulige indkøbsoplevelse.

Sammen med dine kolleger i resten af butikken skal du være med til at sørge for, at butikken fremstår salgsklar og inspirerende for vores søde kunder. Du kommer til at skabe stor værdi og lære en masse om god kundeservice, vareopfyldning og opbygning af inspirerende vareudstillinger.


Vi tilbyder:
• Et spændende og varieret job i en dynamisk virksomhed
• Gode arbejdsforhold samt personalegoder
• Super søde og hjælpsomme kolleger


Er det dig, eller kender du én, der kunne have interesse, så DEL gerne! Send en ansøgning med billede via mail 075072@meny.dk eller med posten til MENY Blåvand, Blåvandvej 26, 6857 Blåvand og uddyb gerne, hvorfor du ønsker at blive en del af vores spændende virksomhed.

Vi glæder os til at møde dig!

 

  • Titeleksempel Undertekst

Ho Kro

Westwind

Vi har flere butikker i Blåvand og mangler løbende medarbejdere til kundebetjening. 


Kontaktperson
Victor Buch
Tlf. 30 66 09 30
Mail:vb@westwind.dk

 

 

Wine & Delights

Vi søger tjenere:
M/K tjener søges. Lige nu primært til weekender, helligdage samt ferieperioder. Fra slut juni til slut august kan vi til gengæld tilbyde alle de timer, du vil have, hvis du f.eks. vil kombinere jobbet med dine studier.
Vi er fleksible, så antal timer/vagter samt tiltrædelsestidspunkt finder vi ud af sammen.
Ring/skriv til Mikael på 2140 8175 eller mail til: mikael@wineanddelights.dk
Vi glæder os til at høre fra dig