Blåvand er meget mere end Blåvand Fyr
GRATIS
SOMMERMUSIK 2024

Vi laver en række koncerter og aktiviteter på Blåvand Torv 

TORSDAG D. 4. JULI KL. 20.00

Gademusik på Blåvand Torv

JUMPING JACKS 

Lyden du kender - Som du aldrig har hørt den før!
Jumpin' Jacks kendetegnes af den charmerende lyd der i 50’erne blev udødeliggjort af Elvis Presley, Chuck Berry, Johnny Cash og mange flere. Med denne autentiske livsglæde, favner Jumpin’ Jacks enormt bredt, på tværs af mange genre. Det handler nemlig ikke om hvad man spiller, men hvordan man spiller.!

 

 

TORSDAG D. 11. JULI KL. 20.00

Koncert på scenen på Blåvand Torv

CREEDENCE CLEARWATER REPEATED

Træd ind i en tidsmaskine af autentisk rock'n'roll! Her er ikke bare endnu et Creedence Clearwater Revival-kopiband; snarere en europæiske inkarnation af den legendariske lyd, der skabte tidløse hits. Fra den rå, røgede vokal til den rytmiske gnist af guitarerne og den pulserende rytmesektion - her får du den ægte Creedence-energi live på scenen. Med dygtighed og dedikation har CREEDENCE CLEARWATER REPEATED formået at fange essensen af 60'ernes og 70'ernes ikoniske musikalske æra og genskabe den med en passion, der matcher den ægte vare. Her får du autentiske fortolkninger af klassikere som "Bad Moon Rising," "Proud Mary," og "Fortunate Son" der vil transportere publikum tilbage til en tid, hvor musikken var ægte og følelserne intense.

Uanset, om det er et festivalpublikum eller mindre scener, er målet at efterlade publikum med følelsen af, at de har oplevet Creedence Clearwater Revival anno 1969 live på scenen. Bandet leverer en rejse tilbage i tiden og serverer en uforglemmelig oplevelse af rockmusikkens guldalder.

TORSDAG D. 18. JULI KL. 20.00

Gademusik på Blåvand Torv

FUTTES FUTTOG
- vi bringer hyggen ind fra Fanø - 

Ja det lyder som en børnesang fra de små synger, men lad dig ikke narre…

 

Futtes Futtog har igennem mere end 20 år bevist sig som Fanøs bedste fest, underholdnings og danseorkester.

 

Futtes Futtog har spillet opvarmning til b.la. Shu-bi-dua, Povl Dissing og mange flere… spillet private arrange-menter på Tobakkens store scene, i Esbjerg musikhus, Esbjerg Stadionhal, Realen på Fanø og mange andre steder og i Danmark.

 

Når Futtes Futtog spiller op til fest kan du bl.a. lytte til numre fra kunstnere som The Beatles, Creedence Clearwater Revival, The Eagles, Queen, Dire Straits, Gasolin, Pink Floyd og mange fler

TORSDAG D. 25. JULI KL. 20.00

KONCERT PÅ SCENEN PÅ TORVET

CLOWNS WITH GUITARS

Et international band med udgangspunkt fra Hamborg - det hele handler om entertaiment og guitarer. En magisk guitaraften i Blåvand, hvor der bliver fart, skæg fra scenekanten.  
 Læs mere på. www. clowns-with-guitars.com

TORSDAG D. 1. AUGUST KL. 20.00 

Gademusik på Blåvand Torv

SUN BROTHERS

Sun Brothers leverer Ægte Go Swingende Rock N' Roll

Musikken er inspireret af Sun Records artister som Elvis Presley, Chuck Berry, Johnny Cash, m.fl. Den 27/3 1952 startede Sam Phillips Sun Records, dette var startskuddet til "The Birth of Rock ’N Roll” med numre som “Heartbreak Hotel”, “Hound dog” og “Whole Lotta Shakin’ goin’ on”. 

Det er rendyrket nostalgi når de tre kammerater indtager scenen, med musik der får selv det mest visne træben til at rocke.

 

TORSDAG D. 8. AUGUST KL. 20.00

KONCERT PÅ SCENEN PÅ BLÅVAND TORV

CREEDENCE CLEARWATERS 
- Tribute to Springsteen -

Med ægte, intens og sveddryppende kærlighed til Rock n' Roll – til Bossen ham selv - Bruce Springsteen!  

De leverer bandet et show, en energisk energiudladning, som rækker ud over scenekanten! Med sin "Bruce-like" optræden og bandet i ryggen, fører Michael "The Boss" Christensen publikum igennem koncerten – et forrygende show, fra intimitet til rå ren rockpower! – Her sparkes røv, så det batter!

 


Numre som "Born in the USA", "The River", "Hungry Heart", "No Surrender", "Glory Days", "My Hometown", "Fire", "Dancing in the dark", "Human Touch" og ikke at forglemme "Radio Nowhere", "The Rising", "Waiting on a Sunny Day", "Badlands", "Atlantic City", "American Land", samt nyeste numre, fx "We take care of our own" og mange mange flere,- kommer publikum på en forrygende og fantastisk rundrejse gennem Springsteen’s utallige klassikere og verdenshits.

TORSDAG D. 15. AUGUST KL. 20.00

KONCERT PÅ SCENEN PÅ BLÅVAND TORV

ACOUSTIC CORNERS

Tekst på vej

Hør teaser her:
Ac. corner